Yritys

Tarina

Yli 30 vuoden kokemus vaativista muuraus- ja laatoitustöistä

TakkaPaja Oy:n takana on puuseppä ja muurauksen konkari Reijo Sarvela, jolla on yli 30 vuoden kokemus muurauksesta, rappauksesta, pinnoitetöistä sekä etenkin tulisijoista ja laatoitustöistä. Jurvasta lähtöisin oleva Reijo innostui muurauksesta jo varhain, kun hän pääsi kotiseudullaan vanhan muurarin opissa tekemään tulisijamuurauksia. Vaasaan muutettuaan hän kiinnostui yhä enemmän rakentamisesta ja kartutti ammattiosaamistaan työskentelemällä eri rakennusliikkeissä. Käytyään useita tulisijan muurauskursseja Reijo muutti takaisin kotiseudulleen vuonna 1996 ja alkoi suunnitella ja toteuttaa tulisijoja pääasiallisena elinkeinonaan. Vanhimmat yhä käytössä olevat tulisijat, jotka Reijo on suunnitellut alusta loppuun, ovat yli 30 vuotta vanhoja.

Kädentaitajana Reijoa miellyttää tulisijoissa etenkin niiden jylhä estetiikka. Ulkomuodon lisäksi Reijoa innostaa tulen fysikaalinen ulottuvuus ja erityisesti se, kuinka ilma saadaan kiertämään tulisijassa optimaalisesti.

Tulisijojen lisäksi Reijo on erikoistunut vaativien, tiilisten ulkoverhousten muuraukseen ja erilaisiin laatoitustöihin sisä- ja ulkotiloissa. Takkapajan tavaramerkkinä on myös muurausosaamisen lisäksi 3D-suunnitteluosaaminen. Kun asiakas haluaa yksilöllisen tulisijan tai koko talon lämmittävän sydänmuurin useine tulisijoineen, Reijo laatii lämmitysjärjestelmästä ja tulisijoista havainnolliset 3D-kuvat ja muuraa asiakkaan toiveiden mukaiset tulisijat.

TakkaPaja Oy lyhyesti

  • Ydinosaaminen: Tulisijat, perustukset, runkomuuraukset, väliseinämuuraukset, hormimuuraukset, julkisivumuuraukset, laatoitustyöt sekä pinnoitustyöt sisällä ja ulkona
  • Toiminta-alueena Pohjanmaa, tilauksesta myös muu Suomi ja ulkomaat
  • Työllistää 1–3 henkeä
  • Sijaitsee Mustasaaressa

Yhteistyökumppanit

Meillä on laaja lista yhteistyökumppaneita, jotka sekä tilaavat meiltä palveluita ja joiden tuotteita me hyödynnämme muurauksessa ja laatoituksessa.

Tutustu yhteistyökumppaniverkostoomme: