Laatoituspalvelut

Hoidamme haastavat laatoitukset pihalle, keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Laatoitus vaatii kokemusta ja kädentaitoja, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja huoliteltu. Toteutamme huolellisesti ja ammattitaidoilla vaativat märkätilojen laatoitukset keittiössä, kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa, samoin kuin muiden huonetilojen laatoitukset.

Huolellinen pohjatyö takaa laadukkaan työn jäljen

Pohjatyö on kaiken a ja o ja ehdoton edellytys laatoituksen onnistumiselle. Jos pohjatyöt tehdään huolimattomasti, siitä seuraa väistämättä useita erilaisia ongelmia ja lisäkustannuksia. Pohjatyöt tehdään sekä seiniin että lattiaan. Pohjatöihin kuuluvat pintojen oikaisu suoraksi ja kaatojen tekeminen kohteen vaatimusten mukaan. Kaadoilla varmistetaan, että vesi valuu viemäriin esteettä eikä jää lammikoiksi vääriin paikkoihin.

Laatoitustyössä paras lopputulos saadaan, kun laattavalinnat ja -jako suunnitellaan tilan todellisten mittojen mukaan. Näin saadaan aikaan huoliteltu ja viimeistelty ilme, mikä tarkoittaa tasaista laattapintaa, järkevää ja tarkasti laskettua laattajakoa, siistejä ikkunanpieliä ja saman vahvuista saumajälkeä.

Suunnittelemme ja valitsemme aina käytettävät materiaalit ja tuotteet kohdekohtaisesti alustasta, lämpöliikkeistä ja käyttötarkoituksista riippuen. Oikeat tuotteet ja materiaalit takaavat kestävän ja toimivan lopputuloksen.

Toteutamme isot ja pienet laatoitukset sekä sisällä että ulkona esimerkiksi seuraaviin tiloihin:

  • keittiöt
  • kylpyhuoneet
  • WC-tilat
  • piha-alueet

Anna meidän hoitaa tuleva laatoitustyösi. Mitä haastavampi laatoitustyö, sitä innostavampi työ meille!

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai soita 040 558 1568.