Kiertoilmatakat

Yksilöllinen kiertoilmatakka lämmittää nopeasti

Kiertoilmatakka kykenee lämmittämään isonkin huoneiston nopeasti ja tehokkaasti: heti kun tuli on sytytetty takkaan, se alkaa imeä kylmää huoneilmaa rakenteisiinsa takan alaosasta. Kylmä ilma lämpenee takan sisällä. Lämmin ilma nousee ylöspäin painovoiman ansiosta ja se poistuu lämpimänä ilmavirtana ulos takan yläosan venttiileistä.

Kiertoilmatakka sopii hyvin esimerkiksi mökille tai rivitaloasuntoon, joissa tila halutaan nopeasti lämpimäksi. Kiertoilmatakka lämmittää tilaa kuitenkin vain niin kauan kuin takkaa pidetään lämpimänä, sillä se ei yleensä varastoi lämpöä. Joissakin kiertoilmatakoissa voi olla raskasrakeinteinen verhoilumateriaali, joka varaa lämpöä ominaisuuksiensa mukaisesti.

Kiertoilmatakka on perusrakenteeltaan kevyt ja on sen vuoksi helppo sijoittaa lähes mihin tahansa. Huomioi kuitenkin, että tulisija pitää lain mukaan olla suunniteltu jo talon pohjapiirrokseen. Lue lisää: Miten valitsen ja hankin oikean tulisijan?

Kiertoilmatakka muuntuu moneksi

Teemme tilauksesta erityylisiä kiertoilmatakkoja. Voit pyytää meiltä täysin yksilöllisen takkaratkaisun, johon saat valita tulisijan värin, koon ja materiaalin toiveidesi mukaan.

Kiertoilmatakan ulkopinta lämpenee vain 30–40 asteeseen, minkä ansiosta voit vaikuttaa kiertoilmatakan ulkonäköön huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi varaavan takan. Materiaaleja julkisivun verhoiluun on valittavana lähes rajaton valikoima.

Kiertoilmatakan verhous voidaan tehdä esimerkiksi seuraavista materiaaleista:

  • tiili
  • laatta
  • metallilevy
  • tiililaatta
  • puuverhous tietyin varauksin
  • rappaus

Kiertoilmatakka sopii sinulle, jos

  • tila halutaan nopeasti lämpimäksi, esimerkiksi mökillä tai kaupunkiasunnossa, mutta takan ei tarvitse lämmittää tilaa enää sen sammuttua
  • käytät takkaa satunnaisesti, esim. noin 1–2 kertaa viikossa
  • haluat vaikuttaa erityisen paljon takan pintamateriaaleihin ja muotoihin
  • tilaa lämmitetään takan lisäksi myös toisella tavalla, esim. maalämmöllä tai sähköllä

TakkaPajan kautta valmistakka sujuvasti ja oikein asennettuna

Voit tutustua yhteistyökumppaniemme kiertoilmatakkoihin etukäteen ja linkittää yhteydenottolomakkeelle haluamasi valmistakkaratkaisun. Valitse sinua kiinnostava malli yhteistyökumppaniemme valikoimista:

Tiileri, kiertoilmatakat

Suomen Takkatuonti, kiertoilmatakat

Linnatuli, kiertoilmatakat

Warma-Uunit, kiertoilmatakat

TakkaCenter, kiertoilmatakat

Teemme kiertoilmatakan tilauksen puolestasi, jotta tilaukseen tulee mukaan varmasti kaikki oikeat tarvikkeet. Mikäli tilaus on tehty puutteellisesti ja toimituksesta jää puuttumaan tarvikkeita, takan asennus hidastuu tai voi viivästyä jopa useita viikkoja.

Kun oikeat osat ovat saapuneet, kiertoilmatakan sydämen asennus on yleensä nopeaa, siistiä ja vaivatonta, sillä valmis kiertoilmatakan sydän toimitetaan sinulle käytännössä valmiina pakettina.

Kiertoilmatakat on useimmiten hinnoiteltu toimittajien verkkosivuilla siten, että hintaan sisältyy vain takkasydän ja takan ulkoverhoilu puuttuu hinnasta. Tämä johtuu siitä, että ulkoverhoiluvaihtoehtoja on useita. Kun pyydät tarjouksen meiltä, saat kokonaishinnan koko projektille. Lisäksi sinulle on helpompaa, kun voit hoitaa takkaprojektia vain yhden yhteyshenkilön kanssa.

Kiinnostuitko kiertoilmatakasta?

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai soita 040 558 1568.