Kaakeliuunit

Varaava kaakeliuuni on katseenvangitsija ja tehokas talon lämmittäjä

Vanhoja perinteitä kunnioittava kaakeliuuni eli kakluuni on tulisija, joka varaa tehokkaasti lämpöä massiiviseen tiilirakenteeseensa. Kun kaakeliuuni on lämmityksen jälkeen kauttaaltaan lämmin, se hohkaa lämpöä huoneeseen jopa 12 tunnin ajan. Näin uunin avulla voidaan merkittävästi vähentää esimerkiksi sähkölämmityskuluja. Kaakeliuuni on painava, joten lattian on oltava uunin kohdalla riittävän kantava, mikä on huomioitava pohjatöitä tehdessä.

Tilaa kaakeliuuni TakkaPajan kautta ja varmista aikataulussa pysyminen

Muuraamme ja asennamme myös Gabriel-kaakeliuuneja sekä Warmauunin kaakeliuuneja.

Tutustu kaakeliunimallistoihin, valitse mieleisesi, ja ilmoita haluamasi malli suoraan meille. Tulisijan hinta on sinulle sama, huolimatta siitä, tilaatko sen meiltä vai toimittajalta. Suosittelemme kuitenkin, että hoidamme tilauksen puolestasi, jotta saamme tilaukseen varmasti oikeat osat ja tarvikkeet. Jos tilaus on puutteellinen, siitä aiheutuu eniten harmia rakentajalle, koska lisäosien tilaaminen viivästyttää ja voi sekoittaa muun rakentamisen aikataulua.

Mikäli haluat täysin yksilöllisen kaakeliuunin, voimme suunnitella ja toteuttaa sinulle sellaisen. Voit halutessasi hakea inspiraatiota yllä mainittujen toimittajien sivuilta tai pyytää alusta asti uniikin ratkaisun kotiisi. Ennen muurausta laadimme tarvittaessa 3D-havainnekuvan tulisijasta. Tulisija ja hormi pitää olla kuvattuna pohjapiirustuksessa, jotta tulisija voidaan rakentaa. Lue lisää: Miten valitsen ja hankin oikean tulisijan?

Kaakeliuuni sopii sinulle, jos

  • lämpö halutaan saada pysymään huoneistossa takan sammumisen jälkeen
  • haluat säästää lämmityskustannuksissa
  • lämmität takkaa säännöllisesti
  • perinteikäs ja katseen vangitseva tulisija on mieleesi

Kiinnostuitko kaakeliuunista?

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai soita 040 558 1568.